Form Tools
Form Tools Core (3.0.0-alpha-20171023) no dropdown/radio list selections - Printable Version

+- Form Tools (https://forums.formtools.org)
+-- Forum: Form Tools (https://forums.formtools.org/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Form Tools 3 alpha (https://forums.formtools.org/forumdisplay.php?fid=21)
+--- Thread: Form Tools Core (3.0.0-alpha-20171023) no dropdown/radio list selections (/showthread.php?tid=29061)



Form Tools Core (3.0.0-alpha-20171023) no dropdown/radio list selections - _Mark - Oct 25th, 2017

I am using the latest version of Form Tools Alpha 3.0 (released 23-10-2017) removed data visualisation before install, installed it fine, starting making a form, either one thing not working. Defining new dropdown/option list or radio button selection, it says faulty action and leads me to my standard 404 page on my domain. When clicking back all is fine, either still can't make dropdown/optional list structure or radio button structure.

Anyone with a solution?

Dropdown setting list points to .../formtools/admin/forms/edit/?form_id=1#
Radio button option list points to .../formtools/admin/forms/edit/?form_id=1#

Is this correct?


RE: Form Tools Core (3.0.0-alpha-20171023) no dropdown/radio list selections - alexh - Oct 25th, 2017

I don't have a solution but I would recommend reporting it here:

https://github.com/formtools/core/issues


RE: Form Tools Core (3.0.0-alpha-20171023) no dropdown/radio list selections - _Mark - Oct 25th, 2017

Oh, never mind, I saw this problem yesterday, and there wasn't a selection box. Now I see it and I can put in Option lists, so sorry for putting this here, it's solved automaticly. Was probably a old browser related issue! Smile


RE: Form Tools Core (3.0.0-alpha-20171023) no dropdown/radio list selections - _Mark - Oct 25th, 2017

Aah, spoke to early, could only apply 1 option list, problem still persists. Sad


RE: Form Tools Core (3.0.0-alpha-20171023) no dropdown/radio list selections - Ben - Oct 29th, 2017

Thanks Mark + Alex!

This should be fixed in today's alpha release. I've closed the ticket [https://github.com/formtools/core/issues/88]. Let me know if you have any trouble with it. To upgrade, just copy over the entire content of the latest alpha and that should fix it.

All the best -

Ben


RE: Form Tools Core (3.0.0-alpha-20171023) no dropdown/radio list selections - _Mark - Oct 31st, 2017

Dear Ben,

Thank you very very much! Big GrinBig GrinBig Grin I can confirm that it's working now! I apreciate your work very much! Would be great if Form Maker and Data Visualisation plugins are coming soon. I Wish you best of luck!

Your's Sincerely,

_Mark (aka djdadevil)


RE: Form Tools Core (3.0.0-alpha-20171023) no dropdown/radio list selections - Ben - Oct 31st, 2017

Thanks Mark Smile

The Data Visualization module is actually FT3 compatible now & can be downloaded from the usual place:
https://formtools.org/download/alpha.php

Form Builder coming soon!

Ben


RE: Form Tools Core (3.0.0-alpha-20171023) no dropdown/radio list selections - weems085 - Dec 30th, 2017

I also appreciate your work very much!