FORUMS


The Form Tools forums are no longer active, but the old posts have been archived here. Please see the Help page on how to get help / report issues.

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Thankyou page not displaying. blank page with url of original page
#1
Sad 
Ok I have managed to get my form working and made a few test submissions/transactions.
Now when I want to go to the final "thankyou" page it just displays a blank page with the url of the same page showing. Hereis the code;

<?php

//$curr_folder = dirname(__FILE__);
require_once("/home/xxxxx/public_html/formtools/global/api/api.php");
$fields = ft_api_init_form_page();
$params = array(
"submit_button" => "add",
"next_page" => "camp_reg6.php",
"form_data" => $_POST,
"finalize" => true
"no_sessions_url" => "camp_reg1.php"
);
ft_api_process_form($params);

?>

And here is the code for the thankyou page;

<?php
require_once("/home/xxxxxx/public_html/formtools/global/api/api.php");
$fields = ft_api_init_form_page();
ft_api_clear_form_sessions();
?>

Now the user is returned to camp_reg5.php (the page prior to the thankyou page) from Authorize.nets payment portal page.
The transactions go through OK and the database is populated with the form information, but it just hangs and wont proceed to the next and final page which clears the session.

Then when I view the source code of that blank page this is what I get;
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML><HEAD>
<META content="text/html; charset=utf-8" http-equiv=Content-Type>
<META name=SKYPE_FRAMEID content=UKSDOXEVME></HEAD>
<BODY></BODY></HTML>

Any ideas Ben, anybody?
Reply


Messages In This Thread
Thankyou page not displaying. blank page with url of original page - by JMW - May 4th, 2011, 11:59 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)