FORUMS


The Form Tools forums are no longer active, but the old posts have been archived here. Please see the Help page on how to get help / report issues.

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The "../../global/smarty/messages.tpl"
#1
Hi,

i'm setting up a multipage form. Everything seemed to work properly, but after several changes (who can recall exactly ?) on submission of page 3 of the form I get this error message:

The "../../global/smarty/messages.tpl" template could not be located at the following locations: D:\EPHP\www\form_tools/themes/default/../../global/smarty/messages.tpl and D:\EPHP\www\form_tools/themes/default/../../global/smarty/messages.tpl.


I have checked repeatedly the code, but I cant find the point.

Any ideas ?

Thanks
Reply
#2
Hmm... that sounds suspiciously like a bug, like the error isn't being handled properly. It's possible I introduced a problem in one of the more recent updated.

Try this: log out of Form Tools altogether and continue setting up your form. Only log in when you need to.

Is there anything special about step 3? Is that where you're finalizing the submission or something?

- Ben
Reply
#3
Hi Ben,
thank you for your feedback. I actually got the point: somehow I had the same variable coded twice in formtools fields. The problem began after deleting one of the two entries I must have oveloocked the warning "undefined variable....", and resolved after deleting the wariable and adding it again.

Thank tou again, it is great to have such a timely support.


(Aug 31st, 2011, 6:50 AM)Ben Wrote: Hmm... that sounds suspiciously like a bug, like the error isn't being handled properly. It's possible I introduced a problem in one of the more recent updated.

Try this: log out of Form Tools altogether and continue setting up your form. Only log in when you need to.

Is there anything special about step 3? Is that where you're finalizing the submission or something?

- Ben

Reply
#4
Phew! That's a relief. One less bug for me to worry about. :-)

Glad it's all working now.

- Ben
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)