FORUMS


The Form Tools forums are no longer active, but the old posts have been archived here. Please see the Help page on how to get help / report issues.

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Add field does not work
#1
Hi All,

I have a problem when trying to add field to my existing "formbuilder" type form. When I click "Add Field" the field is added, then I am filling the display text, field name and database column name, choosing the field type ans save. Till this point everything works fine. However when I am clicking Update, the field is disappearing. If I remove one of my existing fields and add it again everything works. So, it looks I am hitting some limit, but I can not understand which limit is it and how to modify it. Please help.

Thank you.
Reply
#2
Are you hitting the bottom "Update" button, I noticed that mine does not work, but if I hit the one on the top of the form it does, or just hitting enter while in the field will force it to update as well.

Paul Littrell

(Oct 12th, 2016, 8:30 AM)aserg Wrote: Hi All,

I have a problem when trying to add field to my existing "formbuilder" type form. When I click "Add Field" the field is added, then I am filling the display text, field name and database column name, choosing the field type ans save. Till this point everything works fine. However when I am clicking Update, the field is disappearing. If I remove one of my existing fields and add it again everything works. So, it looks I am hitting some limit, but I can not understand which limit is it and how to modify it. Please help.

Thank you.
Reply
#3
I am having the same issue.  I found that the solution was to go under the "Views" tab, then click the edit icon, and then under Views-Fields Tab, click on "Add Field(s)" in the bottom right corner.  A dialog will pop up with the missing fields.  Just check the boxes and save/update.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)