FORUMS


The Form Tools forums are no longer active, but the old posts have been archived here. Please see the Help page on how to get help / report issues.

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2 problems
#1
I have been experimenting with formtools for a few weeks and seem to be stuck on 2 issues.
When a file is submitted for upload, it says the upload was successful, but the file is not on the server.
Second problem is a little more serious, when a form is submitted by person "A", the information is entered in to the database fine.
When person "B" fills out the form it is over writing the data from person "A", so it is lost. I know I must be doing something wrong, but I just can't figure it out?
Reply
#2
Goodness. Those are terrible problems to have. I can't help at all with the first one (since I've never used FT to upload files).

Your second problem "sounds" like a session problem, but... I'm not sure where to start troubleshooting in your case Sad

Perhaps you can answer these questions for me regarding your second issue:

1) Are you using Internal or External forms? (do you have to login to FT to add a submission or is the form on your website?)

2) If it's an External form, are you using the API? (What does your form tag have as the action attribute?

3) If you are using an External form AND using the API, can you send me your form code via e-mail? Maybe I can look at it quickly and spot a problem. If so, you can send me a PVT msg and I'll send you my e-mail address.
Not a FT employee, just a FT user lending a hand. If I've been helpful, please rate.

[Image: giraffe_long_85.gif]
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)