FORUMS


The Form Tools forums are no longer active, but the old posts have been archived here. Please see the Help page on how to get help / report issues.

Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
No emails sent and no thank you page
#1
Hi guys,

I've just installed the beta version of FT2 with the basic install (No API). but when I submit a test form I get a blank page instead of the thank you page I specified and no emails are sent neither to the client nor the to the admin as instructed.

The form data is is saved on the database and when I use the built-in test function, I do receive a report email with the proper data.

The environment I'm working in:

IE7/8; FF3; Google Chrome.

Any help would be appreciated as I've searched the forum, but nothing is similar to what I'm experiencing.
Reply
#2
Hey Invectus,

Thanks for the post! So nothing at all is outputted? Hmm... are you running the Swift Mailer module? If so, trying disabling it and putting through another test submission.

- Ben
Reply
#3
(Jul 28th, 2009, 6:17 PM)Ben Wrote: Hey Invectus,

Thanks for the post! So nothing at all is outputted? Hmm... are you running the Swift Mailer module? If so, trying disabling it and putting through another test submission.

- Ben

Hey Ben

Thanks for the suggetsion.

I disabled the module, but same stuff.

Any other clue?

Thanks bud
Reply
#4
Same here, with one diff: submissions are not saved. Forms redirect to a blank process.php page. All my clients now stopped collecting responses....please help.
Reply
#5
Hmm..! This is rather worrying. What versions are you both running - the latest? (2.0.0-beta-20090712).

I'll just take a look in SVN and see if anything changed. Keep you posted.

- Ben
Reply
#6
No, there's no changes that I can find. I've tested things out on my own installation and it looks fine. Drat.

Any chance either of you could set me up a temporary FTP account and send me that and your form URL? (ben.keen@gmail.com) I could debug it directly on your server if you like. I'm just running out right now but I may be able to look at it later tonight or tomorrow at the latest.

All the best!

- Ben
Reply
#7
FTP account sent. Eagerly awaiting response/solution, either for FT1 on same server, or FT2. Cheers.
Reply
#8
Hi Nowton,

Thanks for your email! I responded last night - would you mind emailing me with your FT login info - or failing that, the location of your form? I couldn't locate one on your server.

Thanks! Hopefully we can get this resolved soon. Smile

- Ben
Reply
#9
(Jul 31st, 2009, 7:42 PM)Ben Wrote: No, there's no changes that I can find. I've tested things out on my own installation and it looks fine. Drat.

Any chance either of you could set me up a temporary FTP account and send me that and your form URL? (ben.keen@gmail.com) I could debug it directly on your server if you like. I'm just running out right now but I may be able to look at it later tonight or tomorrow at the latest.

All the best!

- Ben

ftp acct info sent. can't wait to get this fixed
Reply
#10
Hey Invectus,

I just responded. I need a little more info, but I'm around all day so hopefully we can get this fixed quickly!

- Ben
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)