FORUMS


The Form Tools forums are no longer active, but the old posts have been archived here. Please see the Help page on how to get help / report issues.

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Swift Mailer error when submit form
#1
Hi!

Can anybody help? I configured swift mailer corectly, but when submit the form I get the error message:

Fatal error: Call to a member function setCharset() on a non-object in /home/medialna/public_html/nowoczesne-ogrodzenia.pl/form_tools/modules/swift_mailer/library.php on line 237

I'm not good in problems like that so need some help. Maybe it's a problem that I'm Polish and in form felds I used polish characters?
Reply
#2
Having the same problem after upgrading Form Tools and the Swift Mail module.

In the Swift Mailer config set up, I can send test mails to myself successfully. But with my form, I get this error - never goes to my confirmation page and never sends an email. Unable to send test emails from the form edit area - just from withing the Swift Mailer configuration panel.

Desperate for immediate help.

=========
Update:

Had to turn Swift Mailer off and the default php mailer was working - but after a null registration went through, even that stopped working.

Desperate for help.

Lasted Form Tool Upgrades installed.

Windows 2003 Server Enterprise
MySQL Version 4.1.22

PHP Version 4.4.7
Reply
#3
(Oct 15th, 2010, 7:01 AM)clslate Wrote: Having the same problem after upgrading Form Tools and the Swift Mail module.

In the Swift Mailer config set up, I can send test mails to myself successfully. But with my form, I get this error - never goes to my confirmation page and never sends an email. Unable to send test emails from the form edit area - just from withing the Swift Mailer configuration panel.

Desperate for immediate help.

=========
Update:

Had to turn Swift Mailer off and the default php mailer was working - but after a null registration went through, even that stopped working.

Desperate for help.

Lasted Form Tool Upgrades installed.

Windows 2003 Server Enterprise
MySQL Version 4.1.22

PHP Version 4.4.7

I went to line 237 in the offending file and commented out that section. It got rid of the error but it doesn't return to the page. It also doesn't affect the form submission. The form gets submitted.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)