FORUMS


The Form Tools forums are no longer active, but the old posts have been archived here. Please see the Help page on how to get help / report issues.

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problems forwarding to email..
#1
Wink 
Hi guys!

I managed to install and have my form working fine! I managed to write 2 submissions to mysql from http://www.for-rent-nerja.com/contact.html , but then I started having a fiddle about with the auto email option because I want to send an email to info@for-rent-nerja.com as well as putting the info into mysql! On the output of the form it was not taking me to my thankyou page but a blank page with just () displayed in the top left corner.

I've deleted my email template now to enable any requests in the mean time to go into mysql but i took some screen shots to try to establish what I was doing wrong and here they are:
[Image: 1.jpg]
[Image: 2.jpg]
[Image: 3.jpg]
[Image: 4.jpg]

When I tried sending test message it just kept saying 'undefined'! A bit irritating if i'm honest lol Can anyone see where i'm going wrong?

Thanks in advance!
Jamie Stone
jamie@bubbleweb.eu
Reply
#2
I just got it to work so consider this post completed! WOOOOHOOOO! :-) Thank you formtools for the scripts you are awesome!
Reply
#3
Hahaha Smile Very good to hear! :_

May I ask, do you know how you fixed it or what caused the problem? You should *never * see that "undefined" error message, so I'm going to count this as a bug. Smile

- Ben
Reply
#4
Hi Ben, yeah I worked out the problem, it was selecting the first option in the 'content' tab - 'All fields To Administrator / Client'

For some reason I can't get it to work with this option selected!

When I change that to 'Smarty loops - To Administrator / Client' it works a treat! Not sure why but that was the solution!
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)